Service och förvaring

Outboard service utför alla typer av service och reparationer på utombordsmotorer. Vi är en av Stockholms bästa verkstäder och kan erbjuda snabba leveranser och väldigt högkvalitativa delar och arbeten.  Vi är auktoriserade på samtliga ledande utombordarmärken i marknaden såsom Suzuki, Mercury, Yamaha, Honda och Mercruiser-drev. Vår specialitet är drev och växelhusrenoveringar. I många fall kan vi erbjuda ett utbytes hus/drev så att du slipper ha båten på land i onödan. Vi jobbar med marknadens alla försäkringsbolag och reparerar grundkörningar, stöldskador m.m. Outboard service AB har som målsättning att kunden ska ha en så problemfri båtsommar som möjligt. Ingenting är omöjligt.

Be om serviceoffert!

Prislista servicearbeten

Samtliga priser är inklusive moms och material tillkommer alltid.

HK 2-taktsmotorer

HK 4-taktsmotorer

Övriga tjänster

 • Förvaring växelhus

  1300:-

 • Timdebitering övriga arbeten

  1300:-

 • Endast konservering 2 takt

  1800:-

  Inkl byte växelhusolja batteripoler lyfts ej av. För 4 takt se 20-tim service.

 • Utåkningsavgift vid service på plats

  1500:-

  Endast under höstsäsong.

 • Av & på montering motorer utanför verkstan

  1500:-

  Måste komma till med kran på bilen. INGA manuella lyft görs

 • Demontering & montering batteripoler i samband med förvaring på Tufa

  1500:-

 • Upptagning & sjösättning upp till ca 7,5m

  1300:-

Rutiner höst- & vår, båtar som förvaras på Pampas & Tufa Uppstart utbordare 1125:- , detta gäller ej kunder som beställt service. Glöm inte dödmansgrepp & pumpa på bränsleblåsan på våren. Vid frostsäkring av färskvattensystem använder vi ett anifreezemedel för färskvattentankar. Spola igenom färskvatten när ni fyller färskvattentanken på våren. Vi tömmer ej septitankar.

Förvaring & konservering

Vi kan i samarbete med våran partner Tufa marin erbjuda vinterförvaring både ute och inne för båtar upp till 18 ton. Bokning och priser finner ni på deras hemsida tufamarin.se
För kunder på varvet kan vi erbjuda förvaring av drev, växelhus eller motorer (se vår prislista). Vi kommer i mån av tid och plats att kunna hämta motorer utanför marinan för förvaring.
Kunder som kommer på egen trailer kan erbjudas förvaring av motor. För konservering inombordare se tufamarin.se.